Natur vin fra en lille knold kaldet “Le Moulin à Vent” tæt ved byen Saint-Étienne-des-Oullières midt i regionen Beaujolais. Her laver Stephen og Mathilde Durieu Lacarelle deres saftige vine på Gamay Noir druer. Det har de gjort siden 2000, hvor de lejede gården, hvor de bor, sammen med 7-8 hektarer vinmarker, nogle af dem tilplantet med over 100 år gamle vinstokke.

Jorden udlejes til dem efter det franske ”Metayage” system, hvor de giver halvdelen af druerne fra høsten som betaling. De laver vine efter en naturlig tilgang, dvs. uden brug af herbicider eller anden kemi, og vinene tilsættes kun minimalt svovl, hvis Stephen finder det absolut nødvendigt.

De laver ca. 7-8000 flasker vine om året fordelt på tre elle fire cuvéer, afhængig af årgangen. Vinene gæres ved hjælp af ”Maceration Carbonic”, hvor de hele druer gæres under et ”låg” af kulsyre, hvilket forhindrer en oxidation under gæringsprocessen og giver mere frugt og færre tanniner til vinene.