Økologisk julemarked på Brandbygegaard med vinsmagning

JULEMARKED

Sted : Brandbygegaard
Dato: 9/12 og 10/12 2017

Se mere..

Lav din egen vinsmagning derhjemme

PRIVAT VINSMAGNING

Har du lyst til holde vinsmagning i dit eget hjem eller på din arbejdsplads eller måske et helt tredie sted, kan vi tilbyde dig at holde den. Vi kommer med vinene og fortæller om de enkelte vine efterhånden som I smager på dem.
Vi kan også tilbyde at lave lækre tapas, Hors d'Oevres eller Antipasti der passer til vinene efter aftale. Prisniveauet vil være fra 200,- kr. pr. person og det vil kræve et minimumsantal på ca. 12 personer.

Kontakt os per mail eller ring og hør nærmere.

Kontakt os her

BOBLERNE SPRINGER

Nu har vi mere end 10 forskellige økologiske champagner fra 5 forskellige huse. Det er super champagner fra hele champagneområdet fra nord til syd.

se mere..

Indkøbstur marts 2017

Vinsmagning maj 2016

Lou.Y es-tu? Magnum

Navn:

LOU.Y ES-TU 2015 MAG

Årgang:

2015

Område:

Beaujolais-Villages

Vintype:

Økologisk, naturvin, rødvin

Drue(r):

100% Garmay

Alkohol:

12,5% vol

Indhold:

150 cl

Beskrivelse:

Lavet efter macération carbonique metoden, som er en proces, hvor man udbløder, macérerer og presser druerne let uden at punktere dem og uden at tilsætte gær. Efter denne udblødning i flere dage, presses saften og resultatet er lette, lyse vine med frisk frugt.

Dejlig lys og transparent i glasset. Og hvilken herlig næse … et lidt skævt snudeskaft, som en animalsk naturvin skal have. Det er lyse kirsebær, måske endda lidt jordbær eller andre lyse bær, let mødding, krudt og lidt anis.

I munden er det virkelig kirsebær, kirsebær og kirsebær … lidt hindbær, fjerlet, blidt, meget frugtren smag og virkelig god spændstighed, lyserøde bolsjer, lakrids og fennikel. Smuk og lækker vin.

(fjerkræ, svinekød) eller blot som aperitif.

299,75 DKK

TYSK VINSMAGNING

Kom til tysk aften på THE LAZY WOMBAT og smag prisvindende økologisk vin.

Onsdag d. 15/11-17 18:30 - 21:00

se mere..

HVORFOR ØKOLOGI?

Det nemmeste svar vil være ”hvorfor ikke?”, men nu handler det ikke om hvad der er nemmest. Det er faktisk sagen i en nøddeskal, når det handler om hvorfor vi valgte at importere og sælge økologiske vine.

se mere..